X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Grafimedia en kantoorartikelen

Topkwaliteit en service met CRM en e-commerce oplossingen

Vicus heeft diverse vtiger CRM en Magento webshop klanten in de branche grafimedia en kantoorartikelen
  • Slimme tools waarmee je je kunt onderscheiden in de markt
  • Jouw klanten optimaal online bedienen
  • Klantrelaties en klantloyaliteit verbeteren met meetbare, persoonlijke campagnes
  • Koppeling van webshop, CRM-systeem en bijvoorbeeld ERP
  • Volop extra functionaliteit zoals beveiligde toegang, meerdere talen en valuta 

Vicus realiseert jouw online visitekaartje 

Je bedient zakelijke klanten in een extreem concurrerende markt waarin de marges voortdurend onder druk staan. Kwaliteit en service zijn het uitgangspunt bij alles wat je doet.

Dan is het prettig om software en applicaties tot jouw beschikking te hebben waarmee je sneller kunt werken, de kwaliteit kunt bewaken en klanten beter kunt bedienen.

Vicus implementeert en integreert webshops, multishops en CRM-systemen bij grafimediabedrijven en groothandels in grafische producten en kantoorartikelen. Wij helpen jouw merk en onderscheidend vermogen te vertalen naar de juiste service en online zichtbaarheid.

Professionele Magento webshop die overeenkomt met de kwaliteit van jouw business

Voor diverse organisaties in de grafimedia en kantoorartikelenbranche bouwde Vicus een Magento webshop.

De juiste gewenste online zichtbaarheid wordt voor deze organisaties gecreëerd door de met huisstijl vormgegeven webshop te voorzien van grafisch fraaie productafbeeldingen.

De gebruiksvriendelijke manier van navigeren en zoeken binnen de site en de snelle en veilige manier van afrekenen zorgt er bij deze organisaties voor dat het klantvertrouwen toenam. En als gevolg daarvan de online aankopen en dus de omzet.

Met Vicus als ervaren Magento dienstverlener kan ook jouw organisatie zich focussen op de corebusiness zoals het verkopen en het ontwerpen van fraaie brochures, flyers, onderdelen, materialen en kantoorartikelen.

Vicus implementeerde efficiënte oplossingen voor:

logo van referentie The Solution Shop
logo van referentie Cartridge Direct
logo van referentie N&N Partners
logo van referentie MultiCopy Lansingerland / Bodegraven

Met het JourneyFunnel Model van Vicus inzicht in interesses prospects en klanten

Een succesvolle wijze om meer rendement uit jouw (online) verkopen te halen is door te kiezen voor marketing automation en sales automation met het JourneyFunnel Model van Vicus. Door dit model in combinatie met de tool WebVisitAnalyser toe te passen verkrijg je beter inzicht in het gedrag en interesses van jouw prospects en klanten.

Als gevolg hiervan kan je beter onderbouwde beslissingen nemen en acties uitvoeren die meer rendement opleveren. Met het vtiger CRM systeem kan je jouw marketing, verkoop en klantenservice vervolgens klantgericht inrichten.

CRM voor verbeteren verkoop, marketing en klantenservice

Vtiger CRM bevat veel functionaliteiten die het verkoopproces automatiseren en verkopers ondersteunen zoals lead management, het opstellen en verzenden van offertes, maar ook het verzenden van drukproeven, facturen en het versturen van e-mailcampagnes.

Daarnaast beschikt vtiger over diverse marketing functionaliteiten. Zo kan elke organisatie de PDF Maker gebruiken voor het creëren van een uniforme, professionele uitstraling. Met de PDF Maker worden onder meer fraaie productflyers en brieven opgesteld op basis van de huisstijl.  

En met de EMAIL Maker kunnen organisaties doelgroepgerichte mailingen opstellen, door voor elke doelgroep een specifiek gepersonaliseerd  sjabloon te ontwerpen die aansluit op een specifiek klantprofiel.

CRM als basis voor stabiele groei

Vtiger CRM is overal toegankelijk en biedt optimaal inzicht in klantinformatie, verkoopgegevens en communicatie.

Multicopy Lansingerland en Bodegraven behoorden in 2016 tot de top 10 snelste stijgers van alle MultiCopy vestigingen. Dit resultaat werd mede gerealiseerd met de klantenservice, marketing- en sales automation mogelijkheden binnen vtiger en de support van Vicus.;

Met vtiger CRM verbeter je de kwaliteit van jouw verkoop, marketing en klantenservice en leg je de basis voor een stabiele groei.

De kracht van de juiste ervaring, software, koppeling en integratie

Onze kracht om bedrijfsprofessen te optimaliseren zit in de combinatie van ervaring, de beste software, koppeling en integratie. Vtiger CRM past bij ieder budget en is snel te implementeren.

Goed om te weten is dat Vicus jouw CRM-systeem aansluit aan op jouw (Magentowebshop, backoffice (bijvoorbeeld King Business Software) of ERP-systeem (bijvoorbeeld Microsoft Dynamics NAV). 

We koppelen CRM desgewenst ook met jouw logistieke applicaties, zoals jouw warehouse management systeem (WMS). Zodat je sneller kunt schakelen en het gemak ervaart van werken vanuit één systeem.

 
The-Solutionshop-Jaydee_logo_360x188_comp.jpg
"“De door Vicus gerealiseerde webshop, het crm-systeem én de koppeling tussen alle systemen bieden ons een gebruiksvriendelijk platform dat steeds verder uitgebreid en geautomatiseerd kan worden. Zo kunnen we als organisatie blijven groeien, maken we het voor onze klanten makkelijker en houden we meer tijd over voor persoonlijk contact met de klanten.”"

Linda Damen, E-Commerce Coordinator at The Solution Shop

 

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.