X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Detailhandel

Een fysieke winkel samen met een webshop is tegenwoordig de norm.

  • Webshops nemen steeds meer de rol van winkels over
  • Uitgebreide functies voor upsell en cross-sell
  • Koppeling met kassa-systemen

Vicus heeft al heel lang ervaring met het koppelen van kassa systemen aan webshops. Al in 2009 startte wij met de zogenaamde bricks & clicks oplossingen. Toen vooral in de kledingbranche.

Toename aantal webshops in detailhandel

De afgelopen jaren is het aantal fysieke winkels flink gedaald. Oorzaak hiervan zijn de stijgende aantal online verkopen in de detailhandel. Tegenwoordig heeft bijna elke fysieke winkel wel een of meerdere webshops of is zij overgestapt naar online verkopen.

Vicus helpt winkeliers met toekomstbestendigheid organisatie

Vicus heeft meerdere winkeliers geholpen met het toekomstbestendig maken van hun organisatie door hen te voorzien van gericht advies en het bouwen van een of meerdere professionele webwinkels. Deze webwinkels zijn door Vicus vaak voorzien van fraaie productafbeeldingen, een catalogus, wervende teksten,een snel afrekenproces, koppeling naar POS of een slimme kassa.

Meer verkopen via een webwinkel

Je hebt een website, en daarnaast heb je wellicht behoefte aan het uitbreiden van jouw dienstverlening door het verkopen van producten via jouw online winkel. Natuurlijk staan betrouwbaarheid en veiligheid daarbij voorop.

logo van referentie Wijnhandel Slijterij Brouwer
logo van referentie De Bakkende Bakkers Groenendijk
logo van referentie Gladiator Sports
logo van referentie Decoratieve Verftechnieken

Losse webshop of meteen gekoppeld aan jouw kassa-systeem

Ook is het erg populair om een plug-in in de webshop te plaatsten waarmee ook in de fysieke winkel via tablet of computer kan worden afgerekend. De webshop-administratie wordt dan ineens leidend voor prijzen en voorraad. Soms een beetje behelpen, maar wel erg pragmatisch. Wil je liever direct professioneel aan de slag? Wij helpen je graag!

Bijwerken van jouw boekhouding met webshop aan King

Als je iets verkoopt, wil je ook dat jouw boekhouding wordt bijgewerkt. Wij kunnen je daarbij helpen door jouw webshop te koppelen aan jouw boekhouding . Om jouw omzet te verhogen, maak je gebruik van zoekmachine marketing, event driven marketing en e-mail campagnes.

 
Sigma-benelux_logo_1200x628_comp.jpg
"Vicus toont betrokkenheid en resultaatgerichtheid!"

Jan-Willem Verschuuren, directeur Sigma Benelux

 

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.