X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Bouwmaterialen- en ijzerwarenhandel

Verbeter jouw service door een optimale combinatie van online met offline

Verbeter jouw service en verkoopprestaties door een combinatie van online met offline.

  • Klanten plaatsen zelf eenvoudig orders
  • Betere service dankzij up to date en toegankelijke informatie
  • Informeer jouw klanten pro-actief over onderhoud, producten en aanbiedingen
  • Uitgebreide productinformatie zoals CAD-tekeningen en brochures in pdf

Vicus bouwt en optimaliseert webshops en multishops voor groothandels in bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschap. Daarnaast adviseren we over CRM en hoe dit je kan helpen jouw klantrelaties en service te verbeteren.

Verras jouw klanten met een topkwaliteit webwinkel / catalogus

Vicus bouwt en optimaliseert webshops en multishops voor groothandels en retailers in bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschap. Met Magento webshopsoftware waarmee een groot deel van alle webshops in Nederland zijn gebouwd, heeft Vicus bedrijven geholpen meer rendement uit hun online verkopen te halen.

Professionele webshop zorgt voor klantvertrouwen

Klanten krijgen met de professionele webshop een positiever beeld van jouw organisatie. Fraaie productafbeeldingen met wervende begeleidende productteksten, het snelle afrekenproces (de one-step-check-out) en een pakkende grafische lay out zijn slechts enkele aspecten die klantvertrouwen en dus de toenemende kans op (meer) online bestellingen oplevert.

Met een professionele Magento webshop meer tijd voor jouw eigen business

Met de professionele webshop en de deskundige ondersteuning van Vicus heb je meer tijd over om je te focussen op jouw kernactiviteiten. In de fysieke winkel hebben de verkoopmedewerkers meer tijd om klantvragen te beantwoorden. Jouw salesafdeling kan zich nog meer focussen op het genereren van nieuwe klanten.

Webshop optimaliseren met marketing en verkoop automation oplossing van Vicus

Als aanvulling op het professionaliseren van jouw webshop, kiezen veel organisaties in de bouwmaterialen en ijzerwaren branche ervoor de WebVisitAnalyser en het JourneyFunnel Model toe te passen binnen hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Deze voor elke organisatie betaalbare en te implementeren marketing en sales automation tools zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in het gedrag, de interesses en wensen van jouw meest kansrijke (webshop) bezoeken.

Door deze waardevolle informatie hebben deze organisaties hun webshop nog beter kunnen afstemmen op de behoeften van hun meest kansrijke prospects en trouwste klanten.

Optimaliseer jouw marketing en sales automation

Via Marketing- en Sales automation verzamel je meer informatie en stuur je geautomatiseerd meer informatie op het juiste moment naar je klant of prospect. Als je meer weet van je klanten en prospects, kun je ze ook beter helpen. 

  • Specifieker inzicht verkrijgen in koopgedrag van klanten. Welk deel van het online assortiment wordt gekocht en welk deel wordt nog niet afgenomen.
  • Ondersteunen selectie van onderdelen in het ontwerp en fabricageproces met een online catalogus
  • Behoefte aan specificaties en tekeningen

Optimale ondersteuning sales en verbeteren klantenservice met CRM

Daarnaast adviseren we je graag hoe je het marketing, verkoop en service processen efficiënter kunt inrichten voro jouw organisatie. Naast het toepassen van het JourneyFunnel Model en de WebVisitAnalyser biedt ook vtiger, CRM systeem voor het MKB, uitkomst.

Het vtiger CRM bevat diverse functionaliteiten die jouw salesafdeling ondersteunen bij het efficiënter en effectiever verkopen en het verbeteren van de marketing en (klanten)service.

Deskundig advies op maat

Bekijk de diverse pakketten en informeer naar de mogelijkheden. Vicus kent jouw branche en jouw bedrijfsprocessen. Wij stellen in overleg met jou de voor jou beste oplossing samen.

Vicus implementeerde efficiënte oplossingen voor:

logo van referentie Keukenstudio Kruize
logo van referentie BWaste
logo van referentie Dutry & Co
logo van referentie Webeasy

Koppeling van CRM, ERP en logistiek

De kracht van Vicus zit in de combinatie van ervaring, de beste software, koppeling en integratie. Vicus sluit jouw CRM-systeem aan op jouw (Magento) webshop en backoffice (bijvoorbeeld King) en/of ERP-systeem (bijvoorbeeld King) of NAV. We koppelen desgewenst CRM ook met jouw logistieke applicaties zoals jouw warehouse management systeem (WMS). Zo ervaar je het gemak van werken vanuit één systeem. Minder tijd, meer omzet en betere service.

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Bouwmaterialen / ijzerwaren

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Succesvol online verkopen gaat niet vanzelf. Vicus levert technologie én ervaring.