X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Branchespecifieke crm- en e-commerce oplossingen

Oplossingen specifiek voor jouw branche

Productie en industrie - Software voor productiebedrijven en industrie om sneller te leveren, kwaliteit te borgen en betere service te verlenen. Onderhoud plannen, voorraadadministratie, projecten en serviceinformatie. Wij koppelen naadloos met backoffice, ERP-software.

Auto-, motor- en onderdelen

Auto-, motor- en onderdelen - Grip op de processen en uitdagingen in de automotive-branche. Alles voor verkoop, onderhoud, service en klantbehoud voor autodealers en groothandels in onderdelen. Vtiger CRM, webshops en multishops gekoppeld aan ERP, NAV, DMS, Hexon en RDC.

Gezondheids- en welzijnszorg

Gezondheids- en welzijnszorg - In de reguliere en alternatieve gezondheidszorg bieden wij crm- en e-commerce oplossingen die efficiënt werken. Samenwerken wordt een stukje makkelijker.

Installatiebedrijven - Speciaal voor installatiebedrijven, software voor betere klantenservice, betrouwbare informatie op het gebied van voorraad, inkoop en verkoop. Passend bij ieder budget, u kunt snel aan de slag. Inclusief koppeling met uw backoffice, ERP, NAV of King.

Bouwmaterialen / ijzerwaren

Bouwmaterialen / ijzerwaren - Webshops en multishops voor groothandels in bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschap. Betere klantenservice, marketing- en verkoopautomatisering. Voorkeursleverancier HIBIN. Slimme online oplossingen in e-commerce en CRM.

Grafimedia, kantoorartikelen

Grafimedia, kantoorartikelen - Vicus is de expert op het gebied van slimme CRM en e-commerce oplossingen voor de grafimedia branche en voor groothandels in kantoor- en printartikelen. Betere klantenservice, verkoopautomatisering, meer omzet in minder tijd.

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening - Vicus is expert in CRM voor zakelijke dienstverleners, zoals consultants, financieel adviseurs, architecten en werving & selectie. Flexibele, gebruiksvriendelijke software die u helpt uw relaties, verkoopproces, kennis en projecten optimaal te beheren. Van 5 tot 100 medewerkers.

Groothandel

Groothandel - Als groothandel wilt u graag verkopen maar ook de (logistieke) kosten in de hand houden. (web)winkeliers willen de voorraad liever beperken. Steeds vaker wordt van de groothandel ook verwacht dat die het rechtstreeks op de locatie van de eindgebruiker kan afleveren. Inclusief pakbon en...

Detailhandel - Als u iets verkoopt in uw webshop meteen uw boekhouding bijwerken. Met het gratis Open Source boekhoudprogramma SQL-ledger kan dat. Zoekmachine marketing, event driven marketing en e-mail campagnes gebruikt u om uw omzet te verhogen. Ook voor business intelligence (relatiebeheer en inzicht in uw...

Keukens en badkamers

Keukens en badkamers - CRM, webshops en multishops voor keuken-, badkamer- en sanitairleveranciers, showrooms. Uw merk en onderscheidend vermogen vertaald naar service en online zichtbaarheid. Van bezoeker naar klant.

Mode, kleding, accessoires

Mode, kleding, accessoires - Vicus is gespecialiseerd in het maken en ondersteunen van webshops voor modewinkels. Wij begrijpen de essentie van het verkopen van jouw assortiment via internet en realiseert de beste combinatie van bricks en clicks.

Alle branches

Alle branches - Vicus heeft sinds 2004 al vele oplossingen in vele branches geïmplementeerd.