Branchespecifieke crm- en e-commerce oplossingen

Oplossingen specifiek voor jouw branche

Productie en industrie - Software voor productiebedrijven en industrie om sneller te leveren, kwaliteit te borgen en betere service te verlenen. Onderhoud plannen, voorraadadministratie, projecten en serviceinformatie. Wij koppelen naadloos met backoffice, ERP-software.

Auto-, motor- en onderdelen

Auto-, motor- en onderdelen - Grip op de processen en uitdagingen in de automotive-branche. Alles voor verkoop, onderhoud, service en klantbehoud voor autodealers en groothandels in onderdelen. Vtiger CRM, webshops en multishops gekoppeld aan ERP, NAV, DMS, Hexon en RDC.

Gezondheids- en welzijnszorg

Gezondheids- en welzijnszorg - In de reguliere en alternatieve gezondheidszorg bieden wij crm- en e-commerce oplossingen die efficiënt werken. Samenwerken wordt een stukje makkelijker.

Installatiebedrijven - Speciaal voor installatiebedrijven, software voor betere klantenservice, betrouwbare informatie op het gebied van voorraad, inkoop en verkoop. Passend bij ieder budget, u kunt snel aan de slag. Inclusief koppeling met uw backoffice, ERP, NAV of King.

Bouwmaterialen / ijzerwaren

Bouwmaterialen / ijzerwaren - Webshops en multishops voor groothandels in bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschap. Betere klantenservice, marketing- en verkoopautomatisering. Voorkeursleverancier HIBIN. Slimme online oplossingen in e-commerce en CRM.

Grafimedia, kantoorartikelen

Grafimedia, kantoorartikelen - Vicus is de expert op het gebied van slimme CRM en e-commerce oplossingen voor de grafimedia branche en voor groothandels in kantoor- en printartikelen. Betere klantenservice, verkoopautomatisering, meer omzet in minder tijd.

Media, boeken, uitgeverij

Media, boeken, uitgeverij - Vicus is expert in het bouwen en koppelen van webshops en CRM-systemen voor de boeken- en uitgeefsector. Optimale klantenservice, niches, beheer en verkoop van e-books en online publicaties.

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening - Vicus is expert in CRM voor zakelijke dienstverleners, zoals consultants, financieel adviseurs, architecten en werving & selectie. Flexibele, gebruiksvriendelijke software die u helpt uw relaties, verkoopproces, kennis en projecten optimaal te beheren. Van 5 tot 500 medewerkers.

Elektronica en fotografie

Elektronica en fotografie - Webshops en multishops in consumentenelektronica, fotografie en -groothandel. Flexibel en schaalbaar. Internationale opties, online beschikbaar. Koppeling met distributiecentrum en warehouse. Uw aanbod en aanbiedingen snel aanpassen en marketing- en verkoopacties opzetten.

Groothandel

Groothandel - Als groothandel wilt u graag verkopen maar ook de (logistieke) kosten in de hand houden. (web)winkeliers willen de voorraad liever beperken. Steeds vaker wordt van de groothandel ook verwacht dat die het rechtstreeks op de locatie van de eindgebruiker kan afleveren. Inclusief pakbon en...

Keukens en badkamers

Keukens en badkamers - CRM, webshops en multishops voor keuken-, badkamer- en sanitairleveranciers, showrooms. Uw merk en onderscheidend vermogen vertaald naar service en online zichtbaarheid. Van bezoeker naar klant.

Mode, kleding, accessoires

Mode, kleding, accessoires - Vicus is gespecialiseerd in het maken en ondersteunen van webshops voor modewinkels. Wij begrijpen de essentie van het verkopen van jouw assortiment via internet en realiseert de beste combinatie van bricks en clicks.

Alle branches

Alle branches - Vicus heeft sinds 2004 al vele oplossingen in vele branches geïmplementeerd.