Series

Beter Scoren in Google

Reeks artikelen over hoe je met je webshop of website beter kunt scoren in Google. In andere woorden zoekmachine optimalisatie.


CRM VoIP Telefonie

In deze blog-serie bespreken we de voor- en nadelen van VoIP (Voice over IP, telefoneren over internet). Onder andere de voordelen van het combineren van VoIP met CRM.


wp-content/uploads/2016/02/Thema-veilig-gesloten-laptop-dreamstimemedium_foto_1200x628-360x188.jpg

Cybercriminaliteit, security en privacy

De laatste jaren worden er wereldwijd steeds meer cyberaanvallen uitgevoerd. Waakzaamheid is geboden. In deze 8-delige blogreeks geeft Vicus u onder meer inzicht in de soorten cybercriminaliteit. Ook geeft Vicus tips voor optimale bescherming van uw business en privacy.


E-commerce en CRM aan King

In deze serie beschrijven wij de mogelijkheden van een Magento webshop en het vtiger crm-systeem in combinatie met King Business Software via de VOSBA koppeling.


Marketing Automation, optimaal klantinzicht

In deze blogreeks introduceert Vicus een eigen model waarmee organisaties optimaal inzicht in hun (potentiële) klanten verkrijgen. Dit model slaat als eerste een brug tussen sales en marketing en biedt organisaties duidelijk inzicht in de buyer journey, customer journey en salesfunnel. Resultaat: kwalitatief betere leads, meer klanten en een hogere klantwaarde.


Ontwikkelframeworks

Serie artikelen over ontwikkelframeworks. Frameworks bieden de mogelijkheid om functionaliteit toe te voegen naar behoefte, gecompleteerd met administratie interfaces een op maat gemaakte front-end met minimale inspanning. Daar staat tegenover dat een passend CMS veel minder werk is.


Open Source inleiding

Serie over Open Source software (ook wel open bron software), computerprogrammatuur waarvan de broncode in te kijken en te veranderen is. De term werd in 1998 bedacht om een specifieke Open Source ontwikkelmethode mee aan te duiden. We vertellen meer over de achtergronden, voor- en nadelen.


Video in e-commerce land

Serie blogs naar aanleiding van vragen van onze klanten en ervaringen in verschillende projecten. Wij vonden wij het tijd om onze opgedane kennis via onze blog te delen. Wellicht geeft dat u ook aanleiding om video op uw webshop of website te gaan gebruiken. Het blijkt in de praktijk namelijk bijzonder effectief te zijn.


wp-content/uploads/2017/05/Vtiger-Nederlands-vlag_logo_1200x628x93-300x157.jpg

Vtiger CRM handleiding

Met veel plezier hebben wij deze gebruikershandleiding van vtiger opgezet. Een handleiding is nooit goed en duidelijk genoeg. Daarom hebben wij onder aan elke pagina de mogelijkheid om een reactie of aanvulling te geven op de handleiding. Een handleiding is ook nooit compleet genoeg, bijdragen ter verbetering en uitbreiding zijn daarom van harte welkom.

We leggen in deze handleiding vooral uit hoe je als gebruiker vtiger gebruikt. Installatie en configuratie is werk voor beheerders en derhalve niet (of sporadisch) in deze handleiding opgenomen.