Wordt Open Source software ondersteund door softwareleveranciers?

Veel software leveranciers hebben hun businessmodel op het Open Source model aangepast en sommigen (zoal Magento, KnowledgeTree, vtiger CRM, SugarCRM) zijn er zelfs door ontstaan. Dienstverleners en integrators in de software sector zoals Vicus hebben Open Source opgenomen in hun bedrijfsvoering omdat ze in staat zijn innovatief op dergelijke pakketten door te bouwen.

Daarnaast zijn er heel veel kleinere softwareleveranciers die diensten en kennis leveren m.b.t. Open Source software. Deze kleinere spelers spelen goed in op de mogelijkheden van open source software en zijn serieuze concurrentie aan het worden voor de gerenommeerde software bedrijven.

Bij Vicus geloven we dat open source software (ook wel vrije software genoemd) een stevige basis vormt voor uw organisatie. Wij helpen organisaties met:

  • Selecteren van het juiste product – We helpen in de keuze om het juiste open source product te selecteren voor het bedrijfsproces. Hierbij gaan we uit van functionaliteit, wensen en eisen, kosten en technologie.
  • Adviseren over de licentievorm – Open source software is meestal gratis en mag vrij worden gedistribueerd en aangepast. Wij adviseren over de licenties die aan de open source software zijn verbonden.
  • Maatwerk aan en op basis van een open source product – Vicus helpt om de vrij beschikbare open source pakketten aan te passen aan uw behoeften en bedrijfsprocessen.
  • Integreren van verschillende open source en gesloten producten – De consultants van Vicus helpen om verschillende open source producten samen te voegen tot een perfect passende oplossing voor uw situatie.

Vicus is expert in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en Customer Relationship Management (CRM). Daarbij bouwen en integreren wij software en processen tot geoliede verkoopmachines, adviseren en begeleiden op het gebied van e-commerce en CRM. We bouwen bruggen tussen open en gesloten systemen en laten deze systemen aansluiten op uw bedrijfsprocessen.

Vicus werkt altijd met de juiste Service Level Agreements (SLA’s) die nodig zijn voor een optimale dienstverlening voor de klant. Daarnaast garandeert Vicus dat bedrijfskritische applicaties 24×7 in de lucht blijven.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: Magento, Open Source, vtiger, WordPress
Tags: , , , ,

← Faqs
Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *