Moet ik de Magento Enterprise Editie kiezen als ik meer zekerheid wil?

Het is niet direct nodig om voor de Enterprise Editie van Magento te kiezen omdat deze voor veel merchants weinig meer biedt t.o.v. de open source editie. Een SLA, warranty en indemnification van Varien zijn leuk, maar een goede relatie + SLA met je webhoster en webbouwer in Nederland zijn mogelijk net zo waardevol.

Veel ondernemers hebben de rest van de Magento EE features niet nodig of kunnen voor relatief weinig geld ook zelf worden geïmplementeerd.

Als je voor Magento kiest is eigenlijk maar één keuze echt belangrijk en dat is de keuze van je webbouwer. Kies voor een partij die niet alleen ervaring heeft met Magento, maar vooral ook ervaring heeft met orderprocessen.

Er zijn een heleboel bedrijven die zeggen dat ze een Magento winkel kunnen bouwen, maar de meeste hebben niet meer ervaring dan het opzetten van een Magento winkeltje met een paar producten per dag omzet. Voor het opzetten van een winkel waarbij tientallen orders geautomatiseerd worden verwerkt, gegevens geëxporteerd worden naar de boekhouding, etc.. heb je een gespecialiseerde partij zoals Vicus nodig. Met ervaring van zowel de techniek als de processen.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: Magento
Tags:

← Faqs
Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *