Leveren gesloten source software leveranciers betere service?

Er zijn natuurlijk leveranciers die uitstekende service en beheer leveren bij de software die zij leveren. Omgekeerd zijn er ook leveranciers die slechte service leveren. Wat we hier zeggen is dat de kwaliteit van de service en beheer ligt bij de leverancier zelf en niet afhankelijk is van het feit of ze gesloten of Open Source software producten leveren.

Wel is relevant dat leveranciers van gesloten source oplossingen lang niet altijd in staat zijn om aanpassingen in de software te realiseren omdat ze vaak niet zelf de rechthebbende zijn en daardoor geen toegang hebben tot de source code. Zelfs nationale vestigingen van internationale leveranciers hebben die mogelijkheid lang niet altijd.

Vicus biedt sinds 2003 open source diensten die de kwaliteit, consistentie en efficiëntie van de inzet van open source software en daarmee het ROI van uw bedrijfsproces verbeteren. Samen met de klant stelt Vicus een transparant stappenplan op en houdt daarbij rekening met de businessdoelstellingen.

Niet de techniek is leidend, maar het verhaal erachter. Dit merken klanten alleen al in de gesprekken met Vicus, doordat medewerkers de juiste vragen stellen. Alles is gericht op een effectieve bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen van de klant. Want Vicus beseft maar al te goed: uiteindelijk doet elke applicatie hetzelfde. Vicus neemt echter de klant aan de hand en haalt zo meer uit de applicaties dan anderen.

Uiteindelijk krijgen klanten de beschikking over een ‘best-of-breed’ maatwerkapplicatie die zorgt voor een maximale ROI. Deze past niet alleen binnen de bedrijfsdoelstellingen van de klant, maar is ook eenvoudig te koppelen aan alle bekende (ERP-, CRM-, webshop-)systemen. Vicus haalt altijd het uiterste uit open source software.

Vicus eBusiness Solutions bv werkt in Nederland, België en Duitsland voor vele industriële en dienstverlenende bedrijven in productie, handel, transport & distributie, bouw, zorg, (lagere) overheden en zakelijke dienstverlening.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: Open Source
Tags: , , , , , ,

← Faqs
Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *