Is Open Source software makkelijker in te voeren?

Op het moment dat de te gebruiken software aan de eisen en wensen voldoet en onderhoud en beheer goed is geregeld, is de invoering van Open Source software even moeilijk/makkelijk als het invoeren van gesloten source software. Voor het regelen van goed onderhoud en beheer kunt u kiezen uit een groot aanbod van leveranciers die open en/of gesloten source software ondersteunen.

Complexe software invoeren is een lastige taak op zich, ongeacht of dit nu open of gesloten source software is. De bottleneck is niet de software of de techniek zelf, maar de cultuur binnen een organisatie. Een IT afdeling of organisatie die eenmaal een techniek of oplossing gewend is zal waarschijnlijk weerstand bieden wanneer nieuwe oplossingen en technieken ingevoerd gaan worden.

Vicus biedt open source diensten die de kwaliteit, consistentie en efficiëntie van de inzet van open source software en daarmee het ROI van uw bedrijfsproces verbeteren. Samen met de klant stelt Vicus een transparant stappenplan op en houdt daarbij rekening met de businessdoelstellingen.

Vicus haalt altijd het uiterste uit open source software.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: Open Source
Tags:

← Faqs
Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *