Is er goede ondersteuning voor Open Source software?

U bent niet afhankelijk van de goedheid en bereidheid van de communities rond Open Source software. U kunt altijd een service contract afsluiten met een IT leverancier zoals Vicus die de door u gebruikte Open Source software ondersteunt. Voor ondersteuning wordt gebruik gemaakt van beheercontracten en serviceniveaus die u van professionele leveranciers gewend bent. De ‘gratis’ of informele ondersteuning van de community is eigenlijk een extra en een gevolg van de manier waarop Open Source software ontwikkeld wordt.

De mate van de niet-commerciële ondersteuning hangt bij Open Source software af van de grootte van de community. Hoe groter de community van een Open Source software project is en hoe formeler de ontwikkeling van de software wordt opgepakt, des te meer ondersteuning beschikbaar is. Een vraag of probleem plaatsen op een forum, waar problemen en ervaringen worden uitgewisseld, leidt veelal snel tot respons.

Vicus ondersteunt al sinds 2003 zowel grote als kleine organisaties bij het gebruiken van open source toepassingen in bedrijfskritische omgevingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: Open Source
Tags: , ,

← Faqs
Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *