Is bedrijfsvoering zonder gesloten source software mogelijk?

Deze stelling is waar als we bedenken dat niet voor alle gesloten source oplossingen kwalitatief gelijke Open Source varianten te vinden zijn. Als we kijken naar algemene kantoorwerkzaamheden kunnen we stellen dat dit zonder enige vorm van gesloten software wel mogelijk is. De meeste bedrijven gebruiken echter specialistische of maatwerk software die afhankelijk is van gesloten software omgevingen. Deze afhankelijkheid maakt het soms lastig om alleen Open Source software te gebruiken. Open standaarden kunnen hier meer vrijheid bieden.

Vicus geloofd dan ook in het ‘best-of-breed’ principe. We bouwen daarbij bruggen tussen de gesloten en de open wereld. Dit leidt voor iedere organisatie tot een maatwerk oplossing.

Bedrijven die op zoek zijn naar een ICT-oplossing hebben veel keuzes te maken. Zelfs met de juiste kennis en expertise zijn deze niet eenvoudig en is een klankbord nodig. Vicus beschikt over brancheoverschrijdende expertise en helpt bij het maken van de juiste keuzes. Vicus medewerkers snappen bedrijfsprocessen en hoe bijvoorbeeld een factuur in elkaar steekt. Zo is er geen partij die meer rendement uit een open source oplossing kan halen dan Vicus.

Vicus biedt open source diensten die de kwaliteit, consistentie en efficiëntie van de inzet van open source software en daarmee het ROI van uw bedrijfsproces verbeteren. Samen met de klant stelt Vicus een transparant stappenplan op en houdt daarbij rekening met de businessdoelstellingen.

Uiteindelijk krijgen klanten de beschikking over een ‘best-of-breed’ omgeving op maat die zorgt voor een maximale ROI. Het resultaat past niet alleen binnen de bedrijfsdoelstellingen van de klant, maar is ook eenvoudig te koppelen aan alle bekende (ERP-, CRM-, webshop-)systemen die u wellicht gebruikt. Vicus  haalt het uiterste uit open source software.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: Open Source
Tags: , ,

← Faqs
Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *