in vtiger kan bij diverse objecten een vtiger PDF worden gegenereerd. Welke taal wordt gebruikt bij een meertalige vtiger installatie?

Bij de vtiger PDF wordt de taal van de ingelogde user gebruikt. Met een kleine maatwerkingreep kan dit worden aangepast zodat de taal van de klant of contact wordt geselecteerd.

De vtiger PDF bestanden worden gebruikt voor onder andere vtiger offertes, vtiger facturen en vtiger orderbevestigingen.

Ook kan eventueel de vtiger pdf configurator plugin worden geïnstalleerd waarmee u de vtiger PDF en de vtiger pdf templates meer naar eigen hand kunt zetten. Dan kunt u de vtiger PDF configuratie aanpassen via de vtiger PDF configurator. U kunt dan bijvoorbeeld ook gebruik maken van vtiger PDF templates.

Als u een Service abonnement voor vtiger CRM bij Vicus (Open Source dienstverlener) heeft dan kan de servicedesk van Vicus de vtiger pdf configuratie voor u aanpassen regelen.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: vtiger
Tags: ,

← Faqs

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework, de WebVisitAnalyser en het prijswinnende JourneyFunnel Model. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *