Ik krijg steeds e-mails uit vtiger dat er iets gewijzigd is. Kan dat uit?

Hier kunnen twee oorzaken van zijn.

In vtiger CRM staan standaard een aantal werkstromen die de gebruikers informeren over wijzigingen. Deze kun je desgewenst uitschakelen:

  • Zorg dat je ingelogd bent als gebruiker met admin-rechten
  • Ga naar Instellingen -> CRM instellingen
  •  Ga naar Automatisering -> Werkstromen
  •  Je ziet nu een overzicht van alle werkstromen. In de eerste kolom zie je of de werkstroom überhaupt actief is. Aan de rechterkant onder ‘Acties’ staat welke handelingen uitgevoerd worden. Kijk naar werkstromen die actief zijn en waarbij ‘Email’  in de actielijst staat.
  • Je kunt de werkstroom nu direct uitschakelen of hem openen om eerst de details te bekijken.

Daarnaast is het sinds vtiger 7 zo dat je als gebruiker records kunt volgen. Als een gebruiker een record volgt, dan krijgt hij een update van elke wijziging aan dat record die gedaan wordt door een andere gebruiker. Om dit stop te zetten, moet de betreffende gebruiker naar het record gaan en ‘Unfollow’ aanklikken bovenaan de kaart.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: vtiger

← Faqs

About Anne Kreupeling

Anne Kreupeling studeerde af als Master aan de Universiteit van Amsterdam op argumentatieleer en specialiseerde zich daarna in CRM en de achterliggende platforms. Ze werkt nu als CRM Consultant bij Vicus eBusiness Solutions waar ze organisaties ondersteunt bij de implementatie van het open source systeem vtiger CRM.
Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *