Hoe moeten we in vtiger CRM een veld verplaatsen naar “Account information”.

Als je in een vtiger account gaat dan zie je twee tabjes “Account information” en “more information”. Bij More information vind je het veld contact waar je de diverse contacts ziet die bij het vtiger account horen.

Verplaatsen van velden in vtiger kan nuttig zijn zodat alle gegevens bij de hand hebt als je bijvoorbeeld vanuit vtiger wilt bellen.

De servicedesk van Vicus kan de vaste velden verplaatsen via manipulatie in de database; Dat is als vtiger CRM gebruiker niet toegankelijk.

Variabele / custom velden kunnen wel door de gebruiker worden verplaatst maar om deze op te nemen binnen het blok vaste velden is weer manipulatie van de vtiger database nodig.

Een andere optie is om de informatie niet in tabs te verdelen maar alle velden op het hoodscherm zichtbaar te maken. Dat is een gebruikersinstelling in vtiger.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: vtiger
Tags:

← Faqs

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework, de WebVisitAnalyser en het prijswinnende JourneyFunnel Model. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *