Hoe koppel ik vtiger CRM aan mijn Asterisk telefooncentrale?

De vtiger freepbx en vtiger Asterisk koppeling wordt door vtiger CRM ondersteund. Op internet vind u diverse vtiger asterisk howtos.

Met de vtiger PBX integratie koppeling naar uw telefoon centrale  kunt u zelf vanuit vtioger bellen met een klik. En gebeld worden, waarbij de afzender direct zichtbaar wordt op uw computerscherm.

Zowel de inkomende als uitgaande gesprekken worden via de vtiger PBX manager in uw vtiger CRM systeem geregistreerd bij het juiste contact.

Asterisk en andere PBX oplossingen zijn vtiger VoIP gebaseerd en daarvoor heeft u een vtiger VoIP integratie nodig. Let er op dat niet iedere vtiger versie samenwerkt met iedere Asterisk versie.

Er zijn inmiddels ook voorbeelden van succesvolle werking van Asterisk 1.8, 11, 12 en 13 met Vtiger 7. Hoewel Asterisk 13 in sommige situaties niet goed blijkt te werken, waar Asterisk versie 11 dat dan wel doet.

vtiger heeft standaard support voor Asterisk aan boord. Als deze voldoet ben je klaar. Eventueel aanvullen met extra plug-in als je meer faciliteiten van Asterisk wilt gebruiken.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: vtiger
Tags: , , , , ,

← Faqs

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework, de WebVisitAnalyser en het prijswinnende JourneyFunnel Model. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *