Hoe King KingWSC.exe instellen voor grotere magento ecommerce webshops met webshopkoppeling?

De King naar Magento ecommerce webshopkoppeling via SOAP (Vicus magento2king) haalt prospects, debiteuren en orders binnen, maar verstuurt ook informatie (zoals de voorraadaantallen) vanuit King naar de Magento webshop. Bij veel wijzigingen kan het gebeuren dat een synchronisatie tussen King en Magento lang duurt.

Tot en met King 5.45 werden in die twee uur dan geen nieuwe orders van de webshop opgehaald.

Om stagnatie in dit proces te voorkomen, kan vanaf  King 5.46 een maximumduur per synchronisatie sessie worden ingesteld. Als u bijvoorbeeld de KingWSC.exe ieder kwartier laat draaien, en u wilt minimaal ieder halfuur de nieuwste weborder in de King administratie hebben, dan kunt u ervoor kiezen de sessieduur te maximaliseren op 29 minuten. Dan wordt de synchronisatie na 29 minuten afgebroken, vervolgens wordt hij na een minuut weer gestart en worden altijd eerst de orders opgehaald. Vervolgens gaat de King-webshop synchronisatie verder waar hij vorige keer gebleven was met de voorraadaantallen op de website updaten. Op die manier blijft het hoofdproces goed doorlopen, terwijl het proces van updaten van de voorraadaantallen zo min mogelijk gestoord wordt.

Om deze beperkte sessieduur in te stellen, start u KingWSC.exe. Vervolgens gaat u naar menu OPTIES > VERBINDINING. In dit venster kunt u de maximum sessieduur instellen.

Met name voor de grote winkels met veel voorraadmutaties is deze instelling van belang.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: Magento2King
Tags: , , ,

← Faqs
Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *