Hoe is de database vtiger CRM beveiligd?

De toegang tot vtiger CRM is met gebruikersnaam en wachtwoord beveiligd. Binnen vtiger kunt u zelf autorisaties toekennen aan de vtiger gebruikers. Wij adviseren om altijd met de vtiger SSL beveiliging te werken, dat bent u vanuit de wet op de privacy in Nederland ook verplicht als minimale technische maatregel.

Uiteraard is de achterliggende vtiger database op een normale hosting manier beveiligd. Indien u zware beveiligingseisen stelt aan uw vtiger CRM installatie kan Vicus desgewenst aanvullende maatregelen worden aangeboden zoals beperking toegang op IP nummer van vtiger. Nog veiliger kan het vtiger CRM systeem worden gemaakt door voor u een specifieke server in te richten en daar uw online CRM systeem op het tot voor u acceptabel niveau dicht te timmeren.

Wij adviseren de door Vicus ontwikkelde extra vtiger module ‘secure passwords’.

Opties:

  • Encryptie van zogenaamde gevoelige- of bijzondere persoonsgegevens.
  • Encryptie van gehele database
  • 2-factor authentication

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: vtiger
Tags: ,

← Faqs

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework, de WebVisitAnalyser en het prijswinnende JourneyFunnel Model. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *