Fout bij 2 email adressen in vtiger gescheiden door een spatie

Wanneer in een relatiekaart bij het e-mail adres een ongeldig adres staat bijvoorbeeld 2 email adressen gescheiden door een spatie en men een veld wil invullen zoals opvolg datum zal lopen veel browsers vast. De enige die daar een duidelijke melding op geeft is google chrome. Sommige andere browsers lopen er op vast.

Om te beginnen: In het veld e-mail adres in de relatiekaarten in vtiger kun je slechts één e-mail adres invullen. Dat is ook logisch want als je een email naar iemand stuurt is het niet gebruikelijk om dat naar meerdere adressen te doen. Dit is conform de inrichting in andere CRM systemen.

Als je toch meerdere e-mailadressen in vtiger CRM wil opslaan kun je de beheerder vragen of hij een extra veld aanmaakt voor een 2e emailadres.

Dat browsers er op vastlopen kan vtiger weinig aan doen. Wij zijn van mening dat zelfs als er een fout in de software zit, een browser dat netjes hoort af te handelen.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: vtiger
Tags: , ,

← Faqs

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework en de WebVisitAnalyser. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *