Blog Archives

Hoe Dropbox, Google drive, OwnCloud en WebDav documenten koppelen in vtiger crm

Dropbox en Google Drive zijn publiek. OwnCloud is een open source variant die op de eigen server kan staan (of in de cloud). Lees meer →

Reageer

Hoe sluiten je een verkoopkans af zodat deze ook niet meer zichtbaar is?

Verkoopkansen kun je in vtiger crm een status geven (bijvoorbeeld gewonnen of verloren). Door middel van de filters in vtiger kun je in lijsten grafieken en rapporten filteren op de status van een verkoopkans, je kunt bijvoorbeeld alleen de gewonnen kansen tonen, of alleen de verkoopkansen die niet gewonnen en verloren zijn.

Reageer

in vtiger kan bij diverse objecten een vtiger PDF worden gegenereerd. Welke taal wordt gebruikt bij een meertalige vtiger installatie?

Bij de vtiger PDF wordt de taal van de ingelogde user gebruikt. Met een kleine maatwerkingreep kan dit worden aangepast zodat de taal van de klant of contact wordt geselecteerd. Lees meer →

Reageer

In mijn vtiger verschijn er nu en dan rode klokjes bij een record. Wat is hiervan de bedoeling?

Deze waarschuwing verschijnt in vtiger CRM als een ander dat de eigenaar heeft het vtiger record heeft aangepast. Hiermee heeft de eigenaar van een vtiger record direct een signaal dat een ander aan ‘zijn’ relatie iets heeft aangepast.

Reageer

Hoeveel gebruikers kunnen er met het vtiger systeem werken?

Tot op heden is bekend dat vtiger 5.1 met 200 users nog goed presteert. Voor latere versies staat het uitbreiden van het aantal users op de agenda. Dat heeft met name te maken met het technisch optimaliseren van een aantal onderdelen van het vtiger CRM systeem. Van vtiger 6 zou een systeem met 700 user ook prima kunnen werken.

Reageer

Hoe moeten we in vtiger CRM een veld verplaatsen naar “Account information”.

Als je in een vtiger account gaat dan zie je twee tabjes “Account information” en “more information”. Bij More information vind je het veld contact waar je de diverse contacts ziet die bij het vtiger account horen. Lees meer →

Reageer

Hoe koppel ik vtiger CRM aan mijn Asterisk telefooncentrale?

De vtiger freepbx en vtiger Asterisk koppeling wordt door vtiger CRM ondersteund. Op internet vind u diverse vtiger asterisk howtos.

Met de vtiger PBX integratie koppeling naar uw telefoon centrale  kunt u zelf vanuit vtioger bellen met een klik. En gebeld worden, waarbij de afzender direct zichtbaar wordt op uw computerscherm. Lees meer →

Reageer

Hoe is de database vtiger CRM beveiligd?

De toegang tot vtiger CRM is met gebruikersnaam en wachtwoord beveiligd. Binnen vtiger kunt u zelf autorisaties toekennen aan de vtiger gebruikers. Wij adviseren om altijd met de vtiger SSL beveiliging te werken, dat bent u vanuit de wet op de privacy in Nederland ook verplicht als minimale technische maatregel.

Uiteraard is de achterliggende vtiger database op een normale hosting manier beveiligd. Indien u zware beveiligingseisen stelt aan uw vtiger CRM installatie kan Vicus desgewenst aanvullende maatregelen worden aangeboden zoals beperking toegang op IP nummer van vtiger. Nog veiliger kan het vtiger CRM systeem worden gemaakt door voor u een specifieke server in te richten en daar uw online CRM systeem op het tot voor u acceptabel niveau dicht te timmeren.

Wij adviseren de door Vicus ontwikkelde extra vtiger module ‘secure passwords’.

Opties:

  • Encryptie van zogenaamde gevoelige- of bijzondere persoonsgegevens.
  • Encryptie van gehele database
  • 2-factor authentication
Reageer

Heeft vtiger ook ondersteuning voor mijn mobiele telefoon?

Na installatie van de vtiger mobile plug-in zal vtiger blackberry compatible zijn.

De vtiger mobile client draait als een addon op de server. Via elke mobiele telefoon kunt u via het web inloggen op uw CRM systeem. Via web services wordt de gewenste informatie op het scherm van uw mobiele telefoon getoond.

De servicedesk voor vtiger CRM bij Vicus (Open Source dienstverlener) help u graag verder.

Reageer

Waar vind ik informatie over kosten voor installatie, implementatie en hostingruimte voor Vtiger.

Voor ondersteuning van vtiger CRM bent u bij Vicus aan het goede adres. Kies een van de vtiger CRM pakketten en breidt deze eventueel uit met een abonnement op de servicedesk voor vtiger CRM.

Vervolgens kunt u een beroep doen op onze ervaren vtiger consultants om u volledig te begeleiden bij de implementatie van het vtiger CRM systeem.

Reageer