Vtiger CRM en Zoho CRM Vergelijking

Vtiger vs Zoho crm

Wat is beter Zoho CRM of Vtiger? Bij het selecteren van het beste CRM-softwareproduct voor jouw organisatie draait het allemaal om het evalueren van verschillende oplossingen en het uitzoeken van het beste programma voor jouw specifieke behoeften. Dit artikel geeft je direct inzicht in het verschil tussen Zoho CRM en Vtiger.

Meer weten over vtiger CRM? Vraag gratis info aan! >

Wie gebruikt Vtiger CRM en Zoho CRM?

Vtiger CRM is perfect voor bedrijven van 5 tot 100 medewerkers met flexibele verkoop, klantenondersteuning en marketingteams die gericht zijn op het stimuleren van groei, marketing ROI, verkoop en klanttevredenheid. Breed pakket dat veel functies heeft om je organisatie operationeel te ondersteunen. Van leadgeneratie, lead-to-order, order-to-cash, levering en service.

Zoho CRM is voor iedereen, of het nu een klein bedrijf of een grote onderneming is. Verkoop slimmer, beter en sneller met Zoho CRM. Meer gericht op kantoor automatisering

Lijst met functies in Vtiger en Zoho

Vtiger crm systeem

Zoho crm systeem

Marketing campagnes

Automatisering van verkoop

E-mail marketing

Leadgeneratie en kwalificatie

Contact management

Pipeline analyse

Realtime voorspelling

Realtime voorspelling

Verkoopfase en verkoopkansen

Verkoopfase en verkoopkansen

Lead management

Lead management

Project management

Automatisering van verkoopmedewerkers

Product- en diensten catalogus

Quotabeheer

Offertes samenstellen en versturen

Automatiseer het leadbeheerproces

Subscription management

Koppel leads van website

Rollen en profielen

Importeer leads van beurzen, seminars, direct mail, enz

Werkstromen

Facturering

Documentbeheer

Webformulieren genereren

Klantenportaal

Importeren en exporteren

Rapportages en dashboards

Integraties en koppelingen vergelijking met Vtiger en Zoho

Vtiger crm systeem

Zoho crm systeem

Gmail

Zoho mail

Google Apps voor werk

Zoho creator

Magento

Zoho finance suit

King, Dynamics NAV, Dynamics AX

Zoho phonebridge

Mailchimp

Zoho projects

MS Outlook

Zoho campagnes

PayPal

Zoho sales IQ

Quickbooks

Zoho cliq

Xero

Zoho analytics

Zapier

Zoho survey

Dropbox

Zoho forms

Google Drive

Zoho writer

MS Office 365

Google Docs

Vtiger is een top CRM-systeem dat bedrijven helpt hun omzet te verhogen en hun marketing ROI te verbeteren en een ​​betere klantenservice te bieden.

Zoho is een CRM. Hiermee kun je kansen volgen, verkoop voorspellen, contacten efficient beheren en nog veel meer.

Houd er rekening mee dat Zoho CRM en Vtiger uitstekende functies hebben, elke oplossing is mogelijk en kan worden ontworpen voor elke bedrijfsgrootte. Als je functies vergelijkt, moet jeletten op het bedrijfstype waarvoor ze zijn bedoeld. Sommige elementen kunnen efficient worden gebruikt voor grote ondernemingen, maar als je werkt in een klein of middelgroot bedrijf, wil je voorkomen dat je moet betalen voor aangepaste functies die je misschien nooit gebruikt.

Vtiger is er vanaf eur 8 per maand per gebruiker (minimaal 5 gebruikers) terwijl Zoho crm verkrijgbaar is vanaf 12 eur per gebruiker. Vtiger is vanaf 5 gebruikers goedkoper. Beide pakketten hebben ruim voldoende mogelijkheden om je bedrijf te automatiseren. Vtiger heeft als belangrijkste voordeel dat the open source software is; daarmee licentievrij en volledig aanpasbaar aan jouw wensen.

Ben je ook geintreseerd om een CRM systeem voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Vicus voor een gratis orienterend gesprek.

Meer weten over vtiger CRM? Vraag gratis info aan! >

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

  • Vtiger CRM E-mail verzenden en ontvangenVtiger CRM E-mail verzenden en ontvangen Binnen vtiger CRM kun je prima e-mails ontvangen en verzenden. vtiger CRM kan namens een gebruiker of namens het vtiger CRM systeem e-mails verzenden. E-mails die door een gebruiker worden […] Posted in Vtiger CRM
  • Afbeelding Sales FunnelKlanten on demand Uw klanten moeten juist in úw webwinkel of op uw website zijn keuzemoment omzetten in koopgedrag. Uw klanten willen online uw catalogus raadplegen, producten bestellen en hun online […] Posted in E-commerce
  • Open source inpassen in bestaande ICT De afgelopen vier jaar ontdekten met name grotere organisaties dat de openheid van open source helpt om te integreren met bestaande infrastructuur. Goede integratie van open source in de […] Posted in Open Source, Publicaties en interviews
Categorie CRM Overig. Bookmark de permalink.