Koppel je webwinkel aan je kassa of Point of Sale

de ultieme combinatie van een webwinkel met een fysieke winkel. Om je concurrentie voor te zijn, wil je naast je fysieke filiaal ook online actief worden. Vicus biedt een complete oplossing aan ondernemers met een winkel die daar zonder al te veel handelingen een webwinkel naast willen.

Makkelijk een webshop er bij

Het webwinkelsysteem van Vicus biedt vele mogelijkheden, zoals nieuwsbrieven, cross- en upsell, een catalogus, vele talen, valuta- en belastingstelsels

Bijwerken gaat eenvoudig want de artikelen en artikelgroepen, inclusief teksten en afbeeldingen, worden bijgehouden in uw winkeladministratie.

Administratie en webshop altijd actueel

Nieuwe artikelen gaan automatisch naar uw webshop. Bij verkoop via uw webwinkel wordt uw voorraad verlaagd en artikelen die niet meer op voorraad zijn worden automatisch van de webwinkel verwijderd.

Succesmodel voor optimaal resultaat

Vicus is als geen ander in staat om u te begeleiden: van idee tot optimalisatie van klantgerichte processen, van omzet genererende activiteiten tot logistieke optimalisatie. Ons e-commerce succes model dient hierbij als leidraad om u te helpen tot een maximaal resultaat te komen.

Ervaren partner

Vicus bedacht en implementeerde de eerste webwinkel met kassakoppeling al in 2007. Vicus heeft inmiddels meer dan 100 implementaties op het gebied van e-commerce en CRM op zijn naam staan.

Inmiddels worden er al diverse merken kassa ondersteund. Neem contact met ons op om te informeren of ook uw systeem al wordt ondersteund!

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

  • Webwinkel aan Point of Sale U heeft één of meer winkels en een webwinkel of wilt een webwinkel beginnen. Echter u ziet op tegen het werk of wilt u niet verdiepen in de techniek. Snel een webwinkel aan Point of Sale […] Posted in E-commerce
  • Vicus is deelnemer Amersfoort Creatieve StadVicus in Amersfoort: creatief van zichzelf Creativiteit kun je niet afdwingen. Of maken. In Amersfoort is het er gewoon. Wat wel kan, is helpen. Als er bijvoorbeeld ruimte nodig is om in te werken. Of als mensen elkaar nodig […] Posted in Vicus
  • CRM VoIP Telefonie – Kwaliteit en bereikbaarheid Public-cloud kan zeer robuust worden ingericht met meerdere failovers. een beschikbaarheid van 99,999 is heel normaal. Bij private cloud zal 99,9 beschikbaarheid al heel hoog zijn. Bedenk […] Posted in Klantenservice
Categorie Bricks en Clicks. Bookmark de permalink.