Vtiger CRM – Diensten (Services)

Dit bericht is deel 17 van 21 in de serie Vtiger CRM handleiding
Vtiger 7 release

Binnen de Dienstenmodule neem je betaalde diensten op die aan klanten worden aangeboden.

De Dienstenmodule lijkt sterk op de Productenmodule, behalve de voorraadinformatie. Diensten zijn niet-voorraad artikelen en het is niet mogelijk ze te bundelen (zoals Productbundels). Diensten hebben alleen niet-op-voorraad attributen en velden.

Navigatie binnen de serie<< Vtiger CRM – VerkoopoffertesVtiger CRM – Urenregistratie (Timecard) >>

Gerelateerde berichten

  • Vtiger CRM – LeadsVtiger CRM – Leads Een Lead is een persoon die interesse heeft getoond in jouw producten en/of diensten. Leads kunnen worden verzameld uit jouw marketingevenementen zoals conferenties, advertenties, beurzen […] Posted in Vtiger CRM
  • Vtiger CRM – Inkoop en VerkoopordersVtiger CRM – Inkoop en Verkooporders Vtiger CRM biedt een aantal functies ter ondersteuning van het Ordermanagement. Zowel voor inkoop- als verkooporders worden ondersteund. Stroomlijn organisatiebreed de inkoop- en […] Posted in Vtiger CRM
  • Vtiger CRM – LijstfiltersVtiger CRM – Lijstfilters Met een lijstfilter kun je van tevoren een zoekconditie configureren. Deze zoekconditie is gebaseerd op veldwaardes om op deze wijze een kortere lijst met resultaten te genereren. Hierdoor […] Posted in Vtiger CRM
Vtiger CRM Bookmark de permalink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *