E-mail nog steeds basis voor hedendaagse B2B communicatie

Wat is een goede e-mail open rate en click rate voor jouw marketingcampagne?

In de vorige blog kon u meer lezen over het optimaal laten instellen van uw spam- en virusfilters. Natuurlijk verzorgt Vicus ook graag uw e-mail communicatie. Wij bieden zowel POP3 e-mailboxen als IMAP.

Wilt u POP3 e-mailboxen of IMAP?

Uw e-mail afhandeling kunt u op twee manieren regelen: met POP3 of IMAP. Als u voor POP3 kiest, wordt alle binnenkomende mail van de server gehaald en overgezet naar uw computer. Kiest u voor IMAP, dan blijft al uw e-mail op de server staan.

Met vrijwel elk e-mailprogramma (bijvoorbeeld Outlook of Thunderbird) kunt u zelf instellen hoe de mail afgehandeld moet worden.

Ook als u gebruik maakt van een online (browser gebaseerd) e-mailprogramma kunnen vaak beide systemen worden gebruikt. Wij adviseren u graag hierover.

E-mail vergelijking via POP3 of IMAP

Overzicht kenmerken

POP3

IMAP

Configureren

Eenvoudig

Complexer

Lezen

Ook offline

Alleen Online

Filters

Eenvoudig zelf instellen

Niet zelf instellen

Opslag e-mails

Lokaal op uw computer

Op de server

Backup

Zelf verzorgen

Automatisch

Opslagruimte server

Minimaal

Alles, kan omvangrijk worden

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework, de WebVisitAnalyser en het prijswinnende JourneyFunnel Model. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
Kantoortoepassingen Bookmark de permalink