Vtiger 6.3.0 handleiding in boekvorm

Met deze vtiger handleiding maakt u optimaal gebruik van het vtiger CRM. Vtiger is een van de spannendste en beste professionele Open Source CRM-producten voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Deze vtiger handleiding in boekvorm behandelt de vtiger CRM versie 6.3.0 en is een stapsgewijze gids voor het gebruik van deze krachtige CRM applicatie in uw bedrijf en biedt een praktische, handen op introductie voor zowel beginners als ervaren beheerders van het CRM-systeem.

vtiger-crm-v6-3-0-user-and-administration-manualDe vtiger handleiding omvat onderwerpen zoals navigeren en personaliseren van het systeem, het werken met accounts en contactpersonen, via e-mail, activiteiten en rapporten, en beveiliging beheren.  Als u serieus geïnteresseerd bent in vtiger CRM kunt u niet zonder.

Deze vtiger handleiding  in boekvorm is puur geschreven voor gebruikers en beheerders. Als u naar developer ondersteuning zoekt kan u de vtiger webpagina bezoekt.

Koop bij bol.com

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework, de WebVisitAnalyser en het prijswinnende JourneyFunnel Model. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
Vtiger CRM Bookmark de permalink