Webwinkel vergelijking: Magento, Zen Cart, osCommerce of Virtuemart?

Magento, Zen Cart, osCommerce of VirtueMart webwinkel?

Vergelijk de beste Open Source webwinkel programma’s zoals Magento en Zen Cart. Het beste Open Source webwinkel programma voor uw situatie kunt u eenvoudig zelf bepalen als u onderstaande tabel als leidraad gebruikt. En als u er niet uitkomt neemt u toch gewoon contact op met Vicus!

Onze webwinkel vergelijkingstabel geeft de kenmerken weer van de out-of-the-box functies van Magento, osCommerce, Zen Cart en Joomla! VirtueMart. osCommerce, Zen Cart en VirtueMart zijn inmiddels al aardig achterhaald.Waar mogelijk hebben we aangegeven waar eventueel een goed werkende plug-in beschikbaar voor is.

Magento osCommerce Zen Cart VirtueMart
Gratis licentie
Onbeperkt aantal producten
Ondersteund SSL
Wijzigen Producten
Wijzigen klanten
Admin kan Producten In Order aanpassen plug-in
Spreadsheet Database Upload plug-in
Product Attributen
Meerdere Product Images
Coupons
Afwijkende prijzen per klantgroep
Grafisch Template Systeem
Live Verzendkosten berekenen
Google Checkout Voorgeinstalleerd
Paypal
Paypal Pro
Content Management Systeem vor extra Pagina’s
Aanpassen meta tags
SEO URLs
Afrekenen op 1 pagina optie
Meertaligheid *
Meerdere valuta
Multi-Store ondersteuning optie
Web Hosting Requirements virtual/dedicated shared shared shared

Magento webwinkel voor mooi en functioneel

Als u van mooi en sexy houdt kiest u voor Magento. Het ziet er gelikt uit. Magento kent stevige hosting eisen. Op veel shared hosting platforms loopt u met Magento vast. Vicus heeft natuurlijk passende hosting voor Magento!

Hulp nodig bij de keuze?

Komt u er zelf niet uit? Wij helpen u graag met het selecteren van het juiste e-commerce platform. Neem snel contact met ons op.

Gerelateerde berichten

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework en de WebVisitAnalyser. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
Magento Bookmark de permalink