Magento e-commerce King webshopkoppeling

Magento logo

De Magento webshop voor King presenteert uw producten online aan uw potentiële kopers, zowel aan consumenten als bedrijven en tussenhandel. Via de webshop vult de bezoeker het winkelmandje en rekent via de online kassa af. Betalen kan zowel online als via een factuur. Met de combinatie Vicus, King en Magento heeft u een perfect e-commerce platform waarmee u uw online ambities kunt waarmaken.

Internationaal verkopen

Bij internationale ambities zal de webshop rekening houden met assortimentsdifferentiatie, meertaligheid, internationale betaalmethoden, verzendmethoden (en kostenberekening), mondiale belastingberekeningen en intracommunautaire leveringen (binnen Europa, exclusief btw).

Magento webshop met King Business Software

De webshop in Magento en de boekhouding los in King bijhouden; Zou het niet mooi zijn als u alleen de gegevens in King hoeft bij te houden en verder niets? Met deze totaaloplossing van Vicus in samenwerking met King Business Software kunt u zorgeloos aan de slag!

  • Eenvoudig online verkopen met King webshop
  • Producten invoeren in King
  • Automatisch synchroniseren
  • Commerciële informatie aan webshop toevoegen
  • Kijken – kiezen – kopen via de webshop
  • Orders gaan automatisch naar King
  • Klaarmaken order en verzenden
  • De webshop wordt bijgewerkt met de status

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework, de WebVisitAnalyser en het prijswinnende JourneyFunnel Model. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
Webshop aan King Bookmark de permalink