Waarom Snoobi?

Uw website is waarschijnlijk uw belangrijkste verkoopkanaal. U investeert in de opzet en het onderhoud van de site, in het aantrekken van bezoekers door zoekmachineoptimalisatie en via online en offline campagnes.

Voordelen

 • Herkenbare bezoekersgegevens
 • Makkelijk in gebruik
 • Rapportages op maat
 • Real-time statistieken
 • Hulp bij analyse en interpretatie
 • Lage implementatiekosten
 • Conversie en lead-generatie
 • Inzicht in online campagnes
 • Integratie met Google AdWords

Webanalyse voor rendement

Het objectief vastleggen, meten, rapporteren en analyseren van kwantitatieve internet data met als doel het verbeteren van websites en online communicatie. Door het verzamelen en interpreteren van de bezoekersgegevens van uw website weet u wie uw bezoekers zijn en wat ze op uw site doen. Met deze informatie kunt u uw online activiteiten optimaliseren en zorgen dat u optimaal gebruik maakt van uw website, de juiste informatie aanbiedt en op de beste manier. Ook kunt u potentiële klanten herkennen en de bedrijfsgegevens van uw bezoekers gebruiken voor leads-generatie.

Verhoog uw online rendement

Snoobi maakt het rendement van uw internetactiviteiten inzichtelijk. Met de informatie van Snoobi en SNORM (tegenwoordig WebVisitAnalyser) kunt u uw website optimaliseren, het effect van uw marketing-acties verbeteren en uw website gebruiken om leads te genereren en hogere verkoopcijfers te behalen.

Krachtige statistieken

U ziet wie er op uw website komen en hoe ze u gevonden hebben. Welke informatie wordt bekeken en hoe lang een bezoeker op uw site verblijft. U leert hoeveel van uw bezoekers overgaan op de door u gewenste actie en uw product kopen, brochures downloaden, een offerte aanvragen of contact opnemen voor nadere informatie.

Slimme analyse

Samen bepalen we de belangrijkste indicatoren voor uw organisatie en verwerken deze in een rapportage op maat.

 • verhoog van uw bezoekersaantallen en verbeter de kwaliteit van uw bezoekers
 • behaal hogere conversie, zodat meer bezoekers klant worden
 • gebruik bedrijfsgegevens van uw bezoekers voor het genereren van leads
 • verbeter uw website of webwinkel (in combinatie met SNORM)

Flexibele rapportage op maat

Zodra u uw rapportages verandert, vindt u in de nieuwe rapportages alle historische gegevens weer terug. Bij aanpassing van uw website, versturen van een mailing of activeren van een campagne, ziet u direct of deze actie leidt tot meer conversies op uw website.

Webanalyse voor webshops

Met de e-commerce module meet en analyseert u het gebruik van uw webwinkel. Zo kunt u meerdere variabelen zelf instellen om een campagne te meten, of details van de bezoeker mee te laten wegen in de analyse.

Vicus helpt u verder

Uiteindelijk gaat het om het online afsluiten van orders. Om orders te bereiken moet u prioriteiten stellen. Daarvoor is informatie nodig. Met de WebVisitAnalyser die werkt conform het JourneyFunnel Model Vicus helpt u om de beschikbare informatie te gebruiken en informatie ten behoeve van uw besluitvorming te genereren.

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

CRM Marketing automation Bookmark de permalink