Marktomstandigheden zijn gunstig voor Open Source bedrijven

De marktomstandigheden zijn gunstig. Juist ook in crisistijd. Er is veel vraag. Wij komen als Vicus zelden onze concurrenten tegen in offertetrajecten. Marktomstandigheden zijn gunstig voor Open Source.

Toch vinden we het niet erg om te verliezen van een partner, We zien liever dat een andere partner een opdracht binnenhaalt dan een derde die een gesloten toepassing (lees: een product waarvan de broncode niet vrij beschikbaar is) verkoopt. Immers, elke verkochte Open Source toepassing vergroot de kennis over Open Source software en zal leiden tot meer acceptatie en meer kans op vervolgopdrachten voor alle partners.

Goed presterende Open Source bedrijven zijn reclame voor Open Source software

We merken dat voor veel open-sourcebedrijven geldt dat ze andere Open Source bedrijven een warm hart toedragen. Een goed presterend Open Source bedrijf is goedkope reclame voor open source software en daarmee voor andere Open Source bedrijven. Hoe meer organisaties kiezen voor een Open Source toepassing, hoe meer organisaties zullen volgen.

Mogen wij ons even voorstellen? Vicus is al 10 jaar Open Source dienstverlener. Tot uw dienst!

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

Open Source Vicus Bookmark de permalink