Vtiger Nederland in 2013 weer succesvol

Klantenservice- Vtiger CRM Handleiding

Ook 2013 was een zeer succesvol jaar voor Vtiger in Nederland. Vtiger Nederland is een handelsnaam van Vicus eBusiness Solutions uit Amersfoort. Vicus ondersteund Vtiger CRM in Nerderland sinds 2004. Ook dit jaar implementeerde Vicus Vtiger bij vele Nederlandse organisaties. vtiger nederland vlagDit jaar verzorgde wij voor vele organisaties zoals energiebedrijven, facilitair dienstverleners, bedrijven in marketing en reclame, financieel dienstverleners, productie- en industrie, dienstverleners en verkoopmaatschappijen:

  • Vele upgrades van oudere Vtiger CRM versies naar de actuele versie 5.4
  • Implementatie van security patches
  • Installatie van vele nieuwe Vtiger accounts
  • Implementatiebegeleiding, trainingen, workshops , maatwerk

Vtiger Nederland is onderdeel van Vicus

Ook voor 2014 staat de Vtiger Nederland afdeling van Vicus voor u klaar om Vtiger te installeren, configureren, implementeren en te ondersteunen.

Bel Vicus voor CRM en E-commerce

Vicus ondersteund Nederlandse organisaties bij het inrichten van efficiënte verkoop en klantenserviceprocessen. Vicus bouwt webshops en CRM-systemen en integreert deze met ERP-systemen zoals Dynamics NAV en King.

Vtiger CRM voor serieuze organisaties

Vtiger CRM is het best aangeschreven open source Customer Relationship Management (CRM) systeem voor kleine tot middelgrote bedrijven.

De Vtiger CRM-software helpt kosten te besparen en omzet te verhogen door het optimaliseren van marketing, verkoop en klantenservice.

CRM met koppeling naar ERP

Ook in 2013 implementeerde Vicus weer koppelingen. Onder andere Vtiger aan King en Vtiger aan Navision.

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

  • Meer Open Source CRM in AmersfoortMeer Open Source CRM in Amersfoort Als Amersfoortse ondernemer wilt u makkelijk en snel uw klantcontacten registreren en beheren. Ook u wilt uw verkoopkansen en offertetrajecten registreren, of per e-mail een selectie uit […] Posted in CRM
  • Vtiger Open Source vs Cloud vergelijkingVtiger Open Source vs Cloud vergelijking Veel organisaties, juist in het Midden- en Kleinbedrijf, zien steeds vaker de voordelen in van het automatiseren van hun marketing, verkoop en klantenservice.  Zij kiezen voor  de […] Posted in CRM
  • Altijd de juiste versie van een document Enkele jaren geleden nog maar was kennisbeheer nog niet zo eenvoudig. Er waren documentbeheersystemen die bol stonden van de aanvullende functionaliteit. Vandaag de dag zijn er diverse […] Posted in Integratie, CRM, Vtiger CRM

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework, de WebVisitAnalyser en het prijswinnende JourneyFunnel Model. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
CRM Vtiger CRM Bookmark de permalink