Magento Zoekmachine Optimalisatie met een ERP-systeem

Trek nieuwe klanten aan met de zoekmachine vriendelijke URL structuur en SEO tools van Magento. Al vanaf de eerste ontwerpfase is Magento gebouwd met Zoekmachine optimalisatie (SEO) in het achterhoofd. Magento maakt zoekmachinevriendelijke URL’s op alle niveau’s, zelfs binnen de gelaagde navigatie, sitemaps voor zoekmachines, binnen de webwinkel en op de populaire zoektermen pagina. Maar als u koppelt met een ERP-systeem dreigt u in de problemen te raken!

Magento Zoekmachine optimalisatie met een ERP-systeem

De zoekwoorden voor zoekmachines en metagegevens kunt u wellicht wel in uw ERP-systeem beheren. Daartoe moeten in de uw bedrijfssoftware extra velden worden aangemaakt. Niet elke koppeling kan er dan mee overweg. De VOSBA Magento koppeling van Vicus houdt er wel rekening mee, zoals u dat wilt; meertalig? multistore? extra storefronts? Meerdere Magento-installaties? Geen punt voor Vicus!

Magento Zoekmachine optimalisatie

Magento heeft standaard al veel functionaliteit aan boord om goed gevonden te worden. Maar daar moet u wel wat aan doen. De inhoud moet zelf ook zoekmachinevriendelijk zijn!. Daarvoor verwijzen we ook graag naar onze eerdere reeks over zoekmachineoptimalisatie.

  • 100% Zoekmachinevriendelijk
  • Google Sitemap genereren
  • URL Rewrites geven de mogelijkheid om de URL’s precies naar wens in te regelen
  • Meta-informatie voor producten en categorieën
  • Automatisch gegenereerde sitemap als onderdeel van de website
  • Automatisch gegenereerde pagina met populaire zoektermen

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework, de WebVisitAnalyser en het prijswinnende JourneyFunnel Model. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
Magento Software Webshop en ERP Zoekmachine Optimalisatie Bookmark de permalink