Nu ook vtiger CRM te koppelen aan King

Eerder melde ik al dat we er in zijn geslaagd om het Magento webwinkel platform aan King te koppelen. Nu kunnen we ook vtiger met King gaan integreren. Door slim gebruik te maken van de bestaande code en het door Vicus ontwikkelde integratie framework. Wel is dit qua implementatie in de praktijk wat lastiger omdat elke organisatie anders werkt en men met name een eigen idee heeft over de workflow achter offertes, orders en facturen.

Meer informatie, ook over de verschillende concepten, vind je op de website van Vicus

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework, de WebVisitAnalyser en het prijswinnende JourneyFunnel Model. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
CRM en ERP Integratie Vtiger CRM Bookmark de permalink