King Tour 2011 tweede editie van de King Tour

Vrijdag 23 september was de eerste mooie dag van de nazomer van 2011. Een prima dag dus om de tweede King Tour te organiseren. Dit jaar hadden 22 auto’s zich voor deze Quadrant relatie-toertocht ingeschreven. Vicus was ook uitgenodigd om mee te rijden. De start was bij Van der Valk Hotel Tiel, waar we keurig werden verwelkomd met koffie, thee, limonade en een stevige plak cake. De startplaats Tiel was niet helemaal willekeurig gekozen. Quadrant sponsort namelijk het bekende fruitcorso van Tiel. De tocht zelf voerde ons onder andere door de Betuwe en langs de Linge. Onderweg moesten we aantal foto’s herkennen en in de juiste volgorde zetten.

Ongeveer halverwege de tocht, in het plaatsje Waal langs de Lek, was de rustplaats waar de deelnemers, om in sfeer van de tocht te blijven, een appel of een banaan konden eten. De finish was uiteindelijk bij Restaurant de Dorsvlegel in Capelle aan den IJssel. Daar werd al snel duidelijk dat Arno en Sasia Duijvestijn van Pijl Solutions bv uit Naaldwijk de meeste foto’s herkend en in de juiste volgorde hadden gezet. Zij gingen dan ook met een mooie beker ter herinnering aan deze prestatie naar huis.

Ik vond het leuk om de tocht te doen en na afloop gezellig te BBQ-en met alle King dealers en enkele geselecteerde klanten.

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

  • Uw online voorraad altijd up-to-dateUw online voorraad altijd up-to-date In de blogreeks E-Commerce en CRM aan King beschrijven we de voordelen van het integratie van een CRM systeem (vtiger) en een webwinkel (Magento) aan King Business Software. In deze blog […] Posted in Webshop aan King
  • Onderdelen King Magento koppelingOnderdelen King Magento koppeling In de vorige blog ben ik dieper ingegaan op de diverse e-commerce architecturen die u kunt kiezen. In deze blog, het derde deel van de reeks E-Commerce en CRM aan King zal ik de onderdelen […] Posted in Webshop aan King
  • Webwinkel aan King Vicus is expert in het integreren van Zen Cart en Magento webwinkels met King administratie en vtiger CRM relatiebeheersystemen. U heeft al uw gegevens in uw King administratie staan en uw […] Posted in E-commerce, Webshop en ERP

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework, de WebVisitAnalyser en het prijswinnende JourneyFunnel Model. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
Publicaties en interviews Bookmark de permalink