Niets doen is geen optie

Deze video geeft een beeld vanuit de uitgeverij wereld die het op dit moment ook niet gemakkelijk hebben. Het zijn vaak bedrijven met een grote erfenis aan verouderde businessmodellen. De ideeën die je over je klant hebt zijn zien er vanuit een ander perspectief misschien best wel beter uit? of toch niet?

Bekijk het filmpje met geluid aan, anders mis je de clou.

[youtube id=”Weq_sHxghcg”]

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

About Luuk Roovers

Luuk is oprichter en directeur marketing en verkoop bij Vicus en het brein achter het VOSBA integratie framework, de WebVisitAnalyser en het prijswinnende JourneyFunnel Model. Sinds juni 2009 is Luuk Roovers als expert betrokken bij het blad Computable voor de topics Open Source en Internet.
Innovatie Bookmark de permalink