APK voor Magento webshops

Behaal je doestellingen

Ook voor jouw webwinkel is technisch bijblijven van belang, zodat die veilig en soepel loopt zonder problemen.

Overeenkomstig de APK voor auto's heeft Vicus de Algemeen Periodieke Keuring voor webtoepassingen, de APK voor Magento webshops bedacht. Dit is een technische keuring van jouw webshop gevolgd door een advies zodat deze weer voldoet aan alle moderne eisen van browsers, apparaten en zoekmachines.

APK voor Magento webshops

Neem contact op met Vicus!

Start de webshop APK

Hoe gaat Vicus te werk bij het uitvoeren van de APK?

Consultants van Vicus beoordelen jouw webshop

Vicus scant jouw site en adviseert wat er geupgraded moet worden!

APK scan

Vicus begint met een APK site scan om te onderzoeken wat er verouderd is en geupgraded moet worden zodat alles weer up-to-date is.

Beveiliging

Wij scannen de veiligheid van jouw webshop en versie van Magento platform zodat deze kan kan worden voorzien van de laatste veiligheidspatches.

Browser test

Een browser test is een technische test om te zien of je website voldoet aan alle moderne eisen van browsers, apparaten en zoekmachines.

Magento updaten

Houdt je software up-to-date om onverwachte problemen te voorkomen. Vicus verzorgt alle updates en upgrades voor jouw Magento webshop.

APK voor Magento webshops

APK VOOR MAGENTO

behaal je doelstellingen

Het is verstandig om ook voor jouw webomgeving jaarlijks een APK uit te voeren. Je weet dan of jouw website up-level is qua technologie.

Ook voor websites geldt dat de APK een momentopname is en geen garantie geeft dat jouw website of webshop de rest van het jaar veilig blijft om mee te werken. Regelmatige controle en onderhoud van jouw webomgeving blijft belangrijk.