X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Slijterij Brouwer kiest voor Magento e-commerce oplossing van Vicus


april 2014 --

Wijnhandel/Slijterij Brouwer met vestigingen in Maarn en Soest heeft Vicus uit Amerfoort geselecteerd om een moderne webshop te realiseren op basis van het Magento e-commerce platform. Vicus zal de webshop koppelen aan het winkelautomatiseringssyteem zodat klanten ook direct online de voorraad kunnen raadplegen.

 

De slijterij van Wim en Ingrid Brouwer in Maarn is in 2011 uitgeroepen tot één van de beste tien in het land. Dat succes is te danken aan de filosofie van de slijter. Tegemoetkomen aan een beleving en het gevoel van de (wijn)drinker. Wim heeft door zijn jarenlange ervaring wereldwijd de juiste inkoopkanalen weten te vinden en hij kan hiermee een zeer ruim assortiment dranken aanbieden.

De smaken en de keuzes van dat ruime assortiment willen Wim en Ingrid graag delen. De mensen kunnen tijdens proeverijen van diverse soorten lekkere wijn en mooie port.

Een feest organiseren is leuk. Maar het gesleep met tafels, stoelen, servies en drank is voor velen een obstakel. Die zorg neemt Slijterij Brouwer uit handen. Wim: “bij ons is alles te verkrijgen voor een feest thuis. Wij verhuren statafels, stoelen, servies, partytenten, heaters en biertapinstallaties. Wij zorgen er voor dat binnen de regio alle spullen thuis worden geleverd.

En binnenkort is dat ook allemaal online te bewonderen. Vicus gaat voor slijterij Brouwer een modern e-commerce platform bouwen inclusief koppeling naar het winkelautomatiseringssysteem.

Wim heeft gekozen voor het Magento e-commerce platform zodat hij helemaal klaar is voor de toekomst.

Array

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Nieuwsitem

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Heb je zelf iets leuks te melden? Laat het ons weten via nieuwsbrief@vicus.nl