X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

N&N Partners selecteert Vicus voor Magento - King oplossing


juni 2013 --

N&N Partners uit Apeldoorn heeft gekozen voor de e-commerce oplossing van Vicus.

 

Het nieuwe e-commerceplatform van N&N Partners zal bestaan uit Magento Community Editie die via de door Vicus ontwikkelde VOSBA middleware zal worden aangesloten aan King Bedrijfssoftware. Artikelbestanden van leveranciers zullen via de VOSBA VendorConnector worden ingelezen in de webshop. N&N Partners krijgt hiermee de beschikking over een modern en flexibel e-commerceplatform met moderne features zoals autosuggest, one page checkout en koppelingen met social media.

N&N Partners

N&N is al ruim 13 jaar een begrip in Apeldoorn op het gebied van Printing, Projectinrichting en Kantoorartikelen. Betrokken, origineel en toegankelijk zijn belangrijke speerpunten bij ons. Wij staan voor tevreden klanten, zo is ook ruim 80% van onze klanten al meer dan 5 jaar lid van ons team.

Maandelijks bestellen meer dan 200 klanten hun artikelen in onze webshop met ruim 15.000 artikelen, en samen met Vicus bouwen ze nu aan een nieuwe webshop die voldoet aan de laatste wensen en behoeften.

Vicus eBusiness Solutions

Vicus uit Amersfoort is gestart in 2003 als dé expert op het gebied van CRM- en e-commerceoplossingen. Met open source software. Omdat Vicus ervan overtuigd is dat gebruikers met de vrijheid en flexibiliteit van deze open technologie meetbaar het meeste rendement uit hun ICT-systeem halen. Vicus adviseert bij het kiezen van de juiste software, integreert deze met bestaande ICT-systemen en zorgt ervoor dat alle klantgerichte bedrijfsprocessen vlekkeloos verlopen. Als geen ander verbindt Vicus technologie met kennis en ervaring en ondersteunt daarmee het succes van zijn klanten. Vicus werkt met 10 medewerkers en een groot netwerk aan specialisten wereldwijd. Vicus heeft uitgebreide ervaring in de automotive sector, in groothandel en retail in bouwmaterialen, grafimedia, elektronica, drogisterij-artikelen, en werkt voor installatiebedrijven en industrie.


Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Nieuwsitem

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Heb je zelf iets leuks te melden? Laat het ons weten via nieuwsbrief@vicus.nl