X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Magento webshop aan @King_software live voor @UnlimitedHealth


januari 2015 --

Unlimited Health opent voor iedereen de deur naar optimale vitaliteit. Vitaliteit heeft álles te maken met gezonde voeding, beweging en ontspanning. Een mentale veerkracht om ú tegen te zeggen, bruisen van energie en in het bezit zijn van een sterk en gezond lichaam: wie wil dat niet? Dus stijgen de verkopen explosief!

 

Met de verouderde osCommerce webshop en financiële en logistieke systemen kwam de organisatie echter steeds meer klem te zitten. Er was behoefte aan een andere insteek. Magento kwam in beeld in combinatie met King Business Software met de VOSBA e-solutions middleware oplossing van Vicus ertussen voor de optimale integratie.

Bijzonder in dit project is dat Vicus samen met King dealer Van Zutphen en natuurlijk het team van Unlimited Health in maar liefst een kleine 4 weken de gehele online en offline automatisering heeft vervangen.

Unlimited Health heeft sinds 1 januari 2015 0.20 uur een volledig vernieuwd integraal e-commerce platform. Op de achtergrond worden voorraden in meerdere magazijnen beheerd. Via het achterliggende backofficesysteem werken de fysieke filialen en de webwinkels integraal met elkaar samen.


Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Nieuwsitem

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Heb je zelf iets leuks te melden? Laat het ons weten via nieuwsbrief@vicus.nl