X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Nieuwsitem


Gras en Groen

maart 2012 --

Gras en Groen Hoveniers uit Rosmalen (gemeente Den Bosch) gaat haar verkoopproces optimaliseren met vtiger CRM. Vicus gaat de implementatie verzorgen.

 

Gras en Groen Hoveniers uit Rosmalen (gemeente Den Bosch) verzorgt tuinaanleg van begin tot eind voor zowel particuliere als zakelijke markt. Ze  realiseren uw nieuwe tuin of dakterras aan de hand van een creatief en passend tuinontwerp. Gras en Groen Hoveniers is opgericht door Gordon van Ooijen en Mart van den Bersselaar. 

De hoveniers Gordon en Mart werden vorig jaar al geconfronteerd met een explosieve groei, maar kregen pas echt de schrik toen bleek dat dit jaar het seizoen al heel snel op gang kwam. Via diverse kanalen werden ze gewezen op vtiger CRM en Vicus als CRM-dienstverlener waarmee hun verkoop- offerte- en leveringsproces administratief zou kunnen worden geoptimaliseerd.

Vicus is gespecialiseerd in inrichten van ondersteunende processen voor verkoop- marketing- en klantenserviceteams, zowel de interne processen als online e-commerce omgevingen. Nu dus ook vtiger CRM voor deze hoveniers.

De komende weken zal er dus nog even stoom uit de hoveniers-organisatie komen omdat zowel de productie van dit seizoen wordt opgestart als de CRM-processen onderwijl door Vicus in samenwerking met het Gras en Groen team worden geoptimaliseerd.


Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Nieuwsitem

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Heb je zelf iets leuks te melden? Laat het ons weten via nieuwsbrief@vicus.nl