Sigmatex uit Soest kiest Vicus voor Magento ondersteuning


maart 2012 --

Sigmatex uit Soest start Magento webshop met Exact koppeling en heeft Vicus uit Amersfoort gevraagd dit Magento project technisch te ondersteunen.

 

Sigmatex heeft jaren gewerkt met het open source webshopproduct osCommerce, sinds lange tijd de topper totdat... in 2007 het Magento ecommerce platform zich presenteerde.
 
Sigmatex is jarenlange Exact gebruiker en het was derhalve voor de hand liggend dat zij zou kiezen voor de integrale combinatie Magento met Exact.
 
Na het bezoek aan een seminar over het ecommerce succes model bij Vicus had directeur Farhanghi een goede indruk overgehouden aan het Amersfoortse Magento bedrijf Vicus. Intern was men al gestart met de installatie en inrichting van Magento, toch zocht men naar een stabiele ondersteuning van het e-commerce platform voor de lange termijn. Dat was het moment om een ondersteuningscontract bij Vicus af te sluiten.
 
Met de migratie van osCommerce naar Magento en de koppeling van Magento met Exact wordt een goede basis gelegd voor een stabiele, betrouwbaar en gestroomlijnd e-commerce proces voor de komende jaren.
 
Het bedrijf Sigmatex biedt een uitgebreid assortiment op het gebied van 19 inch producten in de Benelux en de Scandinavische landen, waaronder Serverkast (serverrack) en patchkast. Deze producten worden exclusief door Sigmatex op de Nederlandse markt, Benelux en heel west Europa aangeboden. Meer dan 105 soorten 19 inch server, patch en wandkasten worden geleverd uit de voorraad van Sigmatex BV in Soest.

Vicus verleent al sinds 2007 diensten voor Magento webshops. Daarnaast ondersteund Vicus sinds 2005 Zen Cart e-commerce platform en vtiger CRM. Vicus is gespecialiseerd in de implementatie van CRM en E-commerce bedrijfsprocessen en ICT-ondersteuning.

Zen Cart is een van osCommerce afgeleid open source webshop platform.


Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Nieuwsitem

Luuk Roovers, Directeur

Heeft u zelf iets leuks te melden? Laat het ons weten via nieuwsbrief@vicus.nl