Sinds 2003

Online privacy waarborgen: er komen strengere regels voor het plaatsen van cookies.

Kiezen voor een ‘Big Tech Free’ CRM systeem biedt bedrijven privacybescherming, aanpasbaarheid, lagere kosten en focus op klantenservice.

Achteraf betalen, aangeboden door Illink, in3, Klarna en Riverty, biedt consumenten flexibiliteit en handelaren hogere conversiepercentages en tevredenheid.

Wat is nu precies de toegevoegde waarde van een nieuwsbrief? En moet je er eentje versturen als je geen webshop hebt? We helpen je met het antwoord in deze blog!

Zowel OpenMage als Magento 2 zijn prima platformen, beiden hebben hun voordelen. Toch zal OpenMage soms een betere keus zijn.

Magento is een prachtig platform. En toch kun je er nog veel meer mee. Je kunt het inrichten zoals jij dat wil. Hoe? Met plug-ins!

Vtiger Open Source en Vtiger Cloud Edition hebben elk hun eigen voordelen, afhankelijk van de specifieke behoeften en vereisten van een bedrijf. Hier zijn enkele van de voordelen van elk: Voordelen van Vtiger Open Source: Voordelen van Vtiger Cloud Edition: Kortom, de keuze tussen Vtiger Open Source en Vtiger Cloud Edition hangt af van verschillende […]

Ontdek hoe je privacy in jouw online winkel en CRM-systeem kunt waarborgen. Leer essentiële maatregelen zoals het opstellen van een heldere privacyverklaring, het verkrijgen van toestemming voor gegevensverzameling en investeren in beveiliging. Bij Vicus helpen we je met het optimaliseren van open source software voor maximale veiligheid en compliance. Bescherm jouw webshop en CRM vandaag nog!

Ontdek Clonable, jouw betrouwbare partner voor het uitbreiden van jouw website naar nieuwe horizonten. Met Clonable’s unieke mogelijkheden creëer je binnen enkele minuten een perfect gekloonde, vertaalde versie van jouw website. Clonable, ontwikkeld door Wecommerce en partner van Vicus eBusiness Solutions, biedt slimme en kosteneffectieve marketingoplossingen voor internationale markten. Bespaar tijd en geld terwijl je jouw bereik vergroot met Clonable. Probeer het nu gratis!

Met OpenMage heb je een goed alternatief voor Magento 1. Met OpenMage blijf je werken zoals je gewend bent, maar dan wel met updates.