Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


home

Inleiding

Met veel plezier hebben wij deze gebruikershandleiding van vtiger opgezet. Een handleiding is nooit goed en duidelijk genoeg. Daarom hebben wij onder aan elke pagina de mogelijkheid om een reactie of aanvulling te geven op de handleiding. Een handleiding is ook nooit compleet genoeg, bijdragen ter verbetering en uitbreiding zijn daarom van harte welkom.

We leggen in deze handleiding vooral uit hoe je als gebruiker vtiger gebruikt. Installatie en configuratie is werk voor beheerders en derhalve niet (of sporadisch) in deze handleiding opgenomen.

Proclaimer Je mag deze online handleiding vrij gebruiken om zelf efficiënter gebruik te kunnen maken van het vtiger CRM. Je mag de informatie niet copieëren, opnemen in andere media of commercieel gebruiken zonder toestemming van Vicus eBusiness Solutions (vtiger experts)

Starten met CRM

Starten met CRM is niet zo moeilijk, account aanvragen en daar gaat ie. Echter wat ga je precies doen? Welke organisatieonderdelen ga je er bij betrekken? Daarom hebben wij een handige implementatie checklijst gemaakt, zodat je goed beslagen ten ijs komt. En check onze handige CRM termenlijst als je een beetje verward raakt van alle nieuwe termen.

CRM functies

Modules

Er zijn vele modules beschikbaar in de vtiger. Met deze modules (of add-ons) breidt je het CRM-systeem uit met extra functionaliteit. Zie bijvoorbeeld de Vertaling.

Hints, tips, how-tos

Maatwerk

Hoewel het een goed streven is om maatwerk te vermijden is een groot voordeel van vtiger dat het open source software betreft. De broncode is dus beschikbaar, hetgeen inhoudt dat de ontwikkelaars van Vicus maatwerk voor je kunnen realiseren. Dat doen wij sinds 2004 en u kunt der dan dus van op aan dat wij dat op een goede en onderhoudbare wijze uitvoeren.

Ondersteuning en helpdesk

Vicus eBusiness Solutions (vtiger experts) uit Amersfoort ondersteund vtiger CRM in Nederland en België sinds 2004. Vele implementaties hebben wij inmiddels achter de rug. Vraag ons gerust om referenties van tevreden gebruikers. Die hebben we in vele branches.

Aandachtspunt Screenshots en aanwijzingen in deze handleiding zijn deels gebaseerd op eerdere versies van vtiger en zijn als voorbeeld opgenomen; in uw eigen installatie en versie kunnen ze afwijken.

Copyleft Het is niet toegestaan om deze handleiding of delen daarvan voor commercieel gebruik op te nemen in andere media zonder voorafgaande toestemming van Vicus eBusiness Solutions (vtiger experts). Alle merknamen en -logo's zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.

Deze handleiding is volop in ontwikkeling. Vraag een account aan als je een bijdrage wilt leveren.

home.txt · Laatst gewijzigd: 2015/09/16 08:20 door vicus

Paginahulpmiddelen